Predavanje Pomen zorenja govedine v prehrani in delavnica Senzorična kakovost mesnih izdelkov, kot rezultat tehnologije izdelave domačih mesnin
Predavanje Pomen zorenja govedine v prehrani in delavnica Senzorična kakovost mesnih izdelkov, kot rezultat tehnologije izdelave domačih mesnin
15. 3. 2022
Katja H.
97
Spoštovani,
vabimo vas na predavanje Pomen zorenja govedine v prehrani in delavnico Senzorična kakovost mesnih izdelkov, kot rezultat tehnologije izdelave domačih mesnin, ki bo v sredo, 16. marca 2022 ob 9:00 uri, v sejni sobi KGZ Sloga Kranj na Primskovem.
Prijave za udeležbo so možne do torka, 15. marca 2022 do 12:00 ure pri svetovalki Vanji Bajd Frelih (tel: 04/5112701, e-mail: vanja.bajd-frelih@kr.kgzs.si) in Ani Beden (tel: 04/5353617, e-mail: ana.beden@kr.kgzs.si)
Delavnico bo vodila ga. Irena Kos univ. dipl. inž. živil. tehnol., specialistka za predelavo mesa na KGZS. Dnevni red in ostale informacije so na voljo v priloženem dokumentu.
vabimo vas na predavanje Pomen zorenja govedine v prehrani in delavnico Senzorična kakovost mesnih izdelkov, kot rezultat tehnologije izdelave domačih mesnin, ki bo v sredo, 16. marca 2022 ob 9:00 uri, v sejni sobi KGZ Sloga Kranj na Primskovem.
Prijave za udeležbo so možne do torka, 15. marca 2022 do 12:00 ure pri svetovalki Vanji Bajd Frelih (tel: 04/5112701, e-mail: vanja.bajd-frelih@kr.kgzs.si) in Ani Beden (tel: 04/5353617, e-mail: ana.beden@kr.kgzs.si)
Delavnico bo vodila ga. Irena Kos univ. dipl. inž. živil. tehnol., specialistka za predelavo mesa na KGZS. Dnevni red in ostale informacije so na voljo v priloženem dokumentu.
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog